Zonneveld ingenieurs verlengt huurovereenkomst Central Post

0

Zonneveld ingenieurs B.V. heeft haar huurovereenkomst met verhuurder Central Post I B.V. langjarig verlengd. Het gaat om de huur van 1.160 m² kantoorruimte in het voormalig stationspostkantoor Central Post aan het Delftseplein 27H in Rotterdam.

Het ingenieursbureau huurt de kantoorruimte op de achtste en negende verdieping van het gebouw. Daarnaast huurt Zonneveld 18 parkeerplekken in de ondergelegen garage.

Central Post werd gebouwd in de jaren 50, een periode van wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het deed jarenlang dienst als postsorteercentrum. Vanwege de kenmerkende architectuur werd het begin dit jaar verklaard tot rijksmonument. Van 2007-2009 is het hele gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw. Kantoorgebouw Central Post is voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het Rotterdam Business District.

Bij deze verhuurtransactie werd Zonneveld ingenieurs B.V. geadviseerd door OPUS10. Central Post I B.V. werd bijgestaan door CBRE B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?