Hanzevast verkoopt Colosseum in Enschede

0

Hanzevast heeft een kantoorgebouw aan het Colosseum 2 in Enschede verkocht aan EC2 B.V. Het kantoorgebouw heeft een totaal vloeroppervlak van circa 5.893 m² verdeeld over tien bouwlagen. Het kantoor is grotendeels verhuurd aan Apollo, Universal Electronics en Patchman.

Het kantoorgebouw ligt op het Kennispark Twente, een van de acht belangrijkste innovatiecampussen in Nederland. De Universiteit Twente, met toonaangevende onderzoeksinstituten, de open innovatiecentra en de honderden hightech bedrijven maken het Kennispark Twente tot een interessante investeringslocatie.

Hanzevast is bij het verkoopproces geadviseerd en begeleid doorCushman & Wakefield. Duitse investeerder EC2 B.V. is geadviseerd door Barmentloo Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?