Breuco BV koopt kinderdagverblijf met monumentale villa aan de Tuinlaan 60-62 te Schiedam

0

Breuco BV een dochter van PH Real Estate BV te Rotterdam heeft onlangs een kinderdagverblijf (900 m²) en een monumentale villa (400 m²) aangekocht aan de Tuinlaan 60-62 te Schiedam. De grote van het perceel is 1660 m².

Het kinderdagverblijf is voor 10 jaar verhuurd aan Pinokkio Kinderdagverblijf BV. De monumentale villa zal worden verbouwd tot 2 uiterst luxe appartementen van 200 m² elk met een ruime tuin en een aanlegsteiger voor een pleziervaartuig. Uniek in Schiedam.

Breuco BV / PH Real Estate BV is een jong vastgoedbedrijf met een gestaag groeiende beleggingsportefeuille en ontwikkeld voor eigen rekening zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?