Annemarie Jol versterkt AM als adjunct-directeur AM Zuidwest

0

Annemarie Jol (41) is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van adjunct-directeur versterkt zij het team van AM Zuidwest. Annemarie Jol richt zich binnen AM op de aansturing van het team van ontwikkelingsmanagers en is tevens verantwoordelijk voor het vertalen van ruimtelijke behoeften naar nieuwe gebiedsontwikkelingen en woon- en vastgoedconcepten in het regiogebied Zuid-Holland.

Vanaf 2017 was Annemarie Jol werkzaam bij Van Wijnen West als directeur Klant en Markt. Daarvoor was Jol werkzaam als Regiomanager Zuidwest bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. In beide functies lag haar primaire focus op acquisitie en commercie.
Na haar studie HTS Bouwkunde aan de Hogeschool Brabant in Tilburg, heeft Annemarie de studie Bouwkunde aan de TU Delft afgerond. Daarna heeft zij verschillende functies bekleed vanuit diverse invalshoeken in de woningbouwsector in het regiogebied Zuidwest Nederland. Vanuit het werkveld van een ontwikkelende corporatie, commerciële ontwikkelaar, gemeente, institutionele belegger en ontwikkelende bouwer, heeft zij een brede ervaring opgedaan in de woningontwikkeling.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelingsproces. Wij richten ons daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?