Snapchat sluit langjarige huurovereenkomst op de Keizersgracht 440 in Amsterdam

0

Snapchat heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor haar kantoor op de Keizersgracht 440 in Amsterdam. De transactie omvat 283 m² kantoorruimte.

Hinda van Galen, Associate Tenant Representation bij Savills: “Dankzij de gunstige vestigingsfactoren van Amsterdam, zoals eerder bevestigd in het Savills Tech Cities rapport, kiezen steeds meer tech-bedrijven voor Amsterdam als kantoorlocatie. Onder andere Guerilla games, Adyen en ook Snapchat, hebben zich gehuisvest in hartje Amsterdam. In de strijd om talent wordt de kantoorlocatie steeds belangrijker. De keuze voor Amsterdam valt te verklaren door onder andere de aanwezige hoogopgeleide talentenpool die goed Engels spreken en de goede bereikbaarheid. Dankzij deze gunstige factoren verwachten wij dat Amsterdam in de toekomst meer internationale tech-bedrijven zal aantrekken en haar positie van tech hotspot zal versterken.”

Savills adviseerde huurder Snapchat tijdens het huisvestingstraject. Grimaldi Industries adviseerde de verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?