Kantoorruimte in het centrum van Venray verhuurd aan Huis & Hypotheek

0

De kantoorruimte aan de Patersstraat 19a in Venray is meerjarig verhuurd aan Huis & Hypotheek.

De totale oppervlakte van het kantoor op de begane grond is ca. 100 m² en heeft aan de achterzijde eigen afgesloten parkeerplaatsen. Huis & Hypotheek verhuist van de locatie aan de Schoolstraat naar de Patersstraat.

Huis & Hypotheek biedt een professioneel financieel totaaladvies, dat volledig is toegesneden op de persoonlijke situatie en toekomst van de klant. De Huis & Hypotheek-adviseur is een vertrouwenspersoon ‘om de hoek’, die voor iedere consument de juiste oplossing kan bieden als het gaat om wonen, hypotheken, verzekeren en pensioen.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?