Project Bishop verkocht

0

De Nederlandse kantorenportefeuille ‘Project Bishop’, voorheen in bezit van meerdere eigenaren, is verkocht aan de pan-Europese vastgoedfondsmanager Harbert Management Corporation (Europe) LLC.

Project Bishop bestaat uit drie portefeuilles (Queen, Rook en Knight) met in totaal 12 gebouwen gelegen in de Randstad. De transactie omvat een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 69.000 m² en heeft een bezettingsgraad van 81%. De gecombineerde portefeuille biedt zowel een stabiele huurstroom als value-add mogelijkheden.

Jordy Diepeveen, Head of Acquisitions bij Savills: “Wij zien nog steeds grote interesse van nieuwe investeerders voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Deze transactie laat zien dat we met het internationale netwerk van Savills zeer goed in staat zijn nieuwe toetreders succesvol te begeleiden.”

De verkopers werden geadviseerd door CBRE (commercieel) en Allen & Overy (juridisch). Harbert, die deze portefeuilles kocht in een joint venture met de Nederlandse vermogensbeheerder Quan Investors, werd geadviseerd door Savills (commercieel), GT Law (juridisch) en SGS Search (technisch).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?