NVM Open Huizen Dag door 65000 mensen bezocht

0

De halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag is vandaag weer goed bezocht. De 12.500 deelnemende woningen zijn gemiddeld door iets meer dan 5 mensen bezocht. Dat maakt dat in totaal 65.000 mensen deze dag hebben aangegrepen om hun potentiele droomhuis in het echt te bekijken.

De interesse in de NVM Open Huizen Dag is daarmee onverminderd groot.

“De vele deelnemende huizen en de vele bezoekers laten zien dat de vraag naar een andere woning nog steeds erg groot is. Nu de prijsstijging afvlakt en de rente nog steeds laag is, is dit hét moment om door te stromen naar een nieuwe woning of om jouw eerste eigen huis te kopen” stelt NVM-voorzitter Ger Jaarsma.

Op woningsite funda was het in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag als vanouds druk. Kijkers begonnen op tijd met online oriënteren, om de Open Huizen Dag zo goed mogelijk te kunnen benutten.

Jaarsma: “Er waren vandaag ook weer enkele woningen waar opvallend veel mensen op af kwamen. In Groningen heeft een gezin zelfs 80 mensen rondgeleid in hun woning! Ik weet zeker dat die huizen snel verkocht zijn. De helft van de woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag wordt doorgaans binnen 12 weken erna verkocht. Veel mensen grijpen de NVM Open Huizen Dag aan om de twee of drie huizen die ze eerder op Funda.nl al op het oog hadden in het echt te bekijken en te vergelijken. De stap om een van die woningen dan ook te kopen is snel gemaakt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.