Drie zelfstandige bedrijfsunits verkocht aan de Transportstraat te Bemmel

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft bemiddeld in de verkoop van drie zelfstandige bedrijfsunits aan de Transportstraat 7-9-11 te Bemmel aan een particuliere belegger. Het object betreft een bedrijfscomplex bestaande uit drie zelfstandige bedrijfsunits met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping.

De drie units zijn momenteel intern doorgebroken maar kunnen d.m.v. de doorgangen dicht te zetten weer zelfstandig gebruikt worden. De units zijn respectievelijk ca. 140 m2 v.v.o., ca. 140 m2 v.v.o., en 510 m2 v.v.o. groot.

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Pannenhuis II” tussen Bemmel en Huissen. Pannenhuis kenmerkt zich door veel logistieke, showroom en productiebedrijven. De kantoorruimte bestaat hoofdzakelijk uit ondersteunende functie. Voor de toekomst zijn er plannen voor het uitbreiden van het bedrijventerrein met Pannenhuis II.

Op dit moment worden de drie bedrijfsunits aangeboden voor de verhuur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?