TBS gaat bedrijfsterrein Soest (ruim 43.000 m² met gebouwen) verkopen

0

T.B.S. Soest B.V. heeft PITH makelaars in huisvesting uit Amersfoort geselecteerd om namens haar de verkoop van haar locatie in Soest aan de Koningsweg 30 te begeleiden. Door de verhuizing van T.B.S. Soest komt haar vestigingslocatie in Soest beschikbaar voor verkoop. Het perceel kent een totale oppervlakte van ruim 43.000 m² en is bebouwd met een bedrijfsgebouw van in totaal ca. 14.000 m² en een loods van 900 m². Het overige deel van het terrein diende als buitenopslag en parkeerruimte voor
TBS.

De locatie is gelegen aan de rand van het bedrijventerein Soestdijk in een denkbeeldige driehoek tussen de Koningsweg en de Beckeringhstraat in Soest. Vanaf deze wegen zijn er een viertal toe/opritten naar het terrein waarbij de toerit vanaf de Koningsweg 30 te Soest de hoofdentree is.

PITH makelaars in huisvesting is een relatief jong vastgoedadvies kantoor onder leiding van twee ervaren vastgoedadviseurs Frans Burgering en Hidde E. ten Hoor. Hidde E. ten Hoor zal de verkoop van het TBS terrein namens PITH makelaars begeleiden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?