Regus en Time Equities Inc. versterken samenwerking in 2019

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, en het Amerikaanse Time Equities Inc. sluiten een overeenkomst voor twee nieuwe huurcontracten van in totaal 3.191 m² voor centers in Rijswijk en Apeldoorn. Regus en Time Equities intensiveren hiermee hun samenwerking die ze in het najaar van 2018 startten.

In Rijswijk wordt een nieuw center geopend. Beide partijen hebben hiervoor omzetgerelateerde huur afgesproken. In Apeldoorn gaat het om een uitbreiding van de bestaande locatie.

Rijswijk: Rijswijkse Olifant (nieuw center)

 • 1.351 m²
 • Begane grond, 4e en 13e etage
 • Adres: Einsteinlaan 20
 • Centraal gelegen op kruising A4 en A13 (knooppunt Ypenburg)
 • Goed bereikbaar per auto en ov
 • Opent 1 mei 2019

Apeldoorn: (uitbreiding)

 • 1.840 m²
 • Begane grond, 1e en 2e etage
 • Adres: Het Rietveld 55
 • Goed bereikbaar met ov en auto
 • Dichtbij meubelboulevard en centrum
 • Opent zomer 2019

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Vorig jaar zijn wij met Time Equities een partnership aangegaan en hebben we centers geopend in Nieuwegein en Tiel. Zij hebben net als wij een ambitieuze groeiambitie. Wij willen met Regus en onze andere merken uitbreiden naar zo’n 300 vestigingen in heel Nederland. Time Equities investeert in optimalisatie van hun panden en is voor ons een hele goede match.”

John Schepens, Director of Acquisitions and Asset Management van Time Equities: “Wij hebben dezelfde visie op vastgoed als Regus. Het past in onze groeistrategie om niet alleen naar locaties in de Randstad te kijken maar ook naar mogelijkheden in de regio’s. De deals van vorig jaar laten zien dat dat werkt. Wij zijn dan ook blij dat we, met de overeenkomsten voor centers in Apeldoorn en Rijswijk, onze samenwerking verder kunnen intensiveren.”

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

OVER TIME EQUITIES INC.
Time Equities, Inc. (TEI) werd opgericht in 1966 en houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met vastgoedbeleggingen, ontwikkeling en asset & property management. TEI bezit momenteel in zijn eigen portefeuille ongeveer 2,6 miljoen vierkante meter aan woningen, industrie, kantoren en winkelvastgoed – waaronder 3000 meergezinswoningen met een waarde van circa $4,5 mrd. Daarnaast bevindt TEI zich in verschillende stadia van ontwikkeling en pre-ontwikkeling van de bouw van ongeveer 140.000 vierkante meter aan verschillende soorten onroerend goed, waaronder ten minste 1447 wooneenheden.

Het overgrote deel van het vastgoed is gelegen in de VS, maar er zijn ook posities in Canada, het Caribische eiland Anguilla en Duitsland en sinds 2015 ook in Nederland. Hier is Time Equities eigenaar van 23 kantoorpanden met een gezamenlijke waarde van ongeveer € 120 mln. Daarbij heeft Time Equities ook nog een aantal deelnemingen via joint venture constructies.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?