Hoekstra & Van Eck opent makelaarskantoor in Leiden

0

Vrijdag 5 april opent de grootste makelaarsgroep van Nederland, Hoekstra & Van Eck, zijn eerste makelaarskantoor in Leiden. De Leidse makelaar Mariëlle Zaalberg gaat de uitdaging aan om van dit kantoor de grootste te maken in de sleutelstad en omstreken. Deze vestiging zal, net als de andere 27 makelaarskantoren van HvE, worden gewaardeerd om de full service formule, klantvriendelijkheid en innovaties.

“Het resultaat moet de verwachtingen van mijn opdrachtgevers overtreffen.” Met dit motto gaat makelaar Mariëlle Zaalberg haar nieuwe uitdaging aan, geflankeerd door officemedewerkster Roos Moret en hypotheekadviseurs Tjark Jong A Pin en Maritza Löhr. In het frisse, gezellige kantoor aan de Schipholweg 61 zullen zij, zoals gebruikelijk bij HvE, iedereen van harte welkom heten met een kopje koffie of thee. Niet alleen voor een professioneel ver- of aankoopadvies kan men hier terecht. Ook de hypotheek en verzekeringen kunnen worden meegenomen in het full service pakket. De locatie is praktisch: gelegen naast het station. Onder andere forenzen kunnen makkelijk binnenwippen voor of na hun reis.

Perfecte match
In makelaar Mariëlle Zaalberg vond HvE de perfecte match voor de lang gewenste locatie in Leiden. Hier geboren en getogen, begon ze als 18 jarige in het makelaarsvak. Inmiddels is deze vakvrouw 15 jaar, heel veel ervaring en een groot netwerk verder. Ze is jong, zeer professioneel, ondernemend en gepassioneerd. “De waarden van HvE als laagdrempelig, dicht bij de mensen, gezelligheid in combinatie met een uitstekend aan- en verkoopadvies en innovatie, passen precies bij mij. Ik ben blij met dit kantoor. Mensen kunnen hiernaar toe komen voor optimale begeleiding, maar ook om te zien wie ze kunnen vertrouwen met hun huis. Ik deel mijn kennis graag en ga het liefst voor een langdurige vertrouwensrelatie.”

Digitaal gemak
Naast traditionele waarden is voor HvE vooruitstrevendheid een absolute must. “Dat is ook de reden waarom ik graag voor de grootste makelaar van Nederland wil werken. Innovatie is belangrijk als we onze opdrachtgevers optimaal ten dienst willen zijn. Digitaal gemak, als direct online afspraken inplannen, digitaal klantendossier en woningwaarde opvragen via whatsapp, is een absoluut pluspunt in de relatie met onze klanten. Hierdoor houden wij meer tijd over voor persoonlijke aandacht en professionalisering.” Volgens Mariëlle Zaalberg een waardevol onderscheidend vermogen ten opzichte van de andere makelaars in de buurt. Voorop lopen in deze snel veranderende markt is in de visie van HvE van groot belang.

Hoekstra & Van Eck is de grootste en meest innovatieve makelaar van Nederland. Momenteel bestaat de Hoekstra & van Eck groep uit 28 woningmakelaarskantoren, landelijk opererende nieuwbouwafdeling, 18 hypotheekvestigingen en Hoekstra & van Eck/Hendriks verzekeringen. Met maar liefst 230 medewerkers.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?