Martijn van Rosmalen is toegetreden tot Proptimize

0

Martijn van Rosmalen is als partner toegetreden tot Proptimize en verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de Asset Management & Advisory activiteiten.

Martijn is een ervaren vastgoedprofessional met een uitgebreid netwerk. Na afronding van een Master Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit werkte hij als (senior) consultant bij DTZ Zadelhoff (nu C&W) en CBRE en vervolgde zijn carrière als senior asset manager voor zowel particuliere beleggers, private equity als institutionele partijen, waaronder recent bij CBRE Global Investors en was vanuit die rol onder andere verantwoordelijk voor WTC Schiphol en WTC Utrecht.

Proptimize heeft een bewezen trackrecord in zowel kantoren als logistiek en heeft tevens een eigen ontwikkelingsafdeling. Proptimize houdt kantoor in Vught en Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?