Luc Joosten fund director ASR Dutch Science Park Fund

0

Luc Joosten is benoemd tot fund director van het onlangs gelanceerde ASR Dutch Science Park Fund

Luc Joosten (37) is sinds 2012 werkzaam bij a.s.r. real estate als onder andere hoofd fund management en manager of fund operations. Naast zijn werkzaamheden als fund director voor het ASR Dutch Science Park Fund blijft Joosten werkzaam als hoofd fund management.

Als fund director is Luc Joosten eindverantwoordelijk voor de strategie en het beleggingsbeleid van het ASR Dutch Science Park Fund. Hij gaat onder andere werken aan de groei van het fonds en optimalisatie van de portefeuille.

Als fund director is Luc Joosten eindverantwoordelijk voor de strategie en het beleggingsbeleid van het ASR Dutch Science Park Fund. Hij gaat onder andere werken aan de groei van het fonds en optimalisatie van de portefeuille.

Het team is verder uitgebreid met de aanstelling van Olle Overbosch (34) als fund manager van het ASR Dutch Science Park Fund. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de fondswerkzaamheden. Overbosch is sinds twee jaar werkzaam bij a.s.r. real estate als fund manager van het ASR Dutch Core Residential Fund en daarvoor als adviseur bij Sweco Capital Consultants.

Dick Gort, CEO a.s.r. real estate: “Met de benoemingen van Luc Joosten tot fund director en Olle Overbosch tot fund manager van het ASR Dutch Science Park Fund hebben we een sterk team staan. Door de kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan op de diverse science parks, hun inzet vanaf initiatief tot oprichting van het ASR Dutch Science Park Fund en hun jarenlange ervaring bij a.s.r. real zijn wij ervan overtuigd dat wij een uniek en succesvol fonds in de markt zetten.’’

Het ASR Dutch Science Park Fund belegt in commercieel te exploiteren vastgoed op Nederlandse science parks in samenwerking met toonaangevende Nederlandse universiteiten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?