Cromwell verkoopt drie gebouwen in Houten

0

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group heeft twee kantoorgebouwen en een industrieel gebouw verkocht in Houten. De gebouwen waren onderdeel van de Omikron portfolio die Cromwell managet namens Goldman Sachs.

Meidoornkade 10 en Meidoornkade 12 zijn allebei kantoorgebouwen met 3 verdiepingen met een gecombineerd metrage van 5.617 m². Peppelkade 29 is een industrieel gebouw met een vloeroppervlak van 6.263 m². De huidige huurders zijn Sharp Electronics, OSN Nederland en De Rooij Transport.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management, Benelux bij Cromwell Property Group in Europa: “Sinds de acquisitie van de gebouwen vier jaar geleden heeft Cromwell meerdere asset management initiatieven voltooid met verbeterde huurinkomsten als resultaat. Zo is de centrale entree van de Meidoornkade 12 gerenoveerd wat heeft geleid tot een nieuwe huurovereenkomst met OSN Nederland voor 2.000 m². Bovendien zijn er twee nieuwe huurovereenkomsten getekend voor de Peppelkade 29. De Rooij Transport heeft een huurovereenkomst getekend voor 4.359 m² bedrijfsruimte en OSN Nederland huurt 1.904 m² bedrijfsruimte.”

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. heeft Cromwell Property Group geadviseerd bij de verkoop.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?