BAM benoemt manager Investor relations

0

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft drs. M. Aupers per 1 april 2019 benoemd tot manager Investor relations.

Michel Aupers (1969) volgt Joost van Galen op, die deze functie bijna zes jaar heeft vervuld en die zijn carrière bij de Groep per 1 mei 2019 voortzet als directeur Finance bij BAM Infra Multidisciplinaire Contracten.

Michel Aupers heeft bijna twintig jaar ervaring, als aandelenanalist en hoofd aandelen research bij onder meer Rabobank International en Fortis (ABN AMRO). In deze functies volgde hij de bouwsector intensief. Hij heeft tevens als onafhankelijk consultant gewerkt op het gebied van beleggingsonderzoek en investor relations.

Michel Aupers heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?