Nespresso Boutique verhuist in Haarlem

0

De Nespresso boutique in de Barteljosstraat 24 in Haarlem verhuist naar Barteljorisstraat 32-34 in Haarlem. De nieuwe winkel wordt gehuurd van Segesta Exploitatie B.V. en heeft een oppervlak van circa 225 m² winkelruimte inclusief fietsenberging aan de achterzijde. Dit is circa 90 m² meer dan de winkel op nummer 24. Nespresso neemt de locatie over van Gerry Weber.

De nieuwe boutique is geopend op 10 december 2018 en is tevens pick-up point en recycle point. Nespresso, onderdeel van de Nestlé Group, opent hiermee de 19e zelfstandige boutique in Nederland. Wereldwijd is het bedrijf actief in 62 landen.

Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij de totstandkoming van de overeenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?