Haerzathe Investments I CV verkoopt DC aan particuliere belegger

0

Een particuliere belegger heeft het geavanceerde DC aan de Poortcamp 2 in De Lier (gemeente Westland) gekocht van Haerzathe Investments. Het DC is ruim 13.100 m² groot, grotendeels gekoeld en voorzien van een ultramodern picking systeem. Het DC staat op een perceel van 24.000 m² en wordt sinds de oplevering in 2004 verhuurd aan Syngenta Seeds.

Syngenta Seeds is een wereldwijde marktleider in de agribusiness en is met ruim 27.000 medewerkers in meer dan 90 landen actief. In Nederland werken 800 mensen voor Syngenta Seeds aan de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zaden, stekken en jonge planten.

Verkoper werd in deze transactie bijgestaan door XO Property Partners en de koper door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?