Vitol vernieuwt huurcontract kantoor Rotterdam

0

Grondstoffen- en energiehandelshuis Vitol heeft onlangs een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 130-144 in Rotterdam.

Het pand is eigendom van Westpoort Vastgoed, en werd in 2009 voor Vitol op maat ontwikkeld. Het gaat om een hoogwaardig kantoorgebouw met 2.856 m² kantoorruimte en 118 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie op kantorenpark Brainpark I te Rotterdam.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en PDV/GDV locaties. Westpoort Vastgoed behartigt tevens de belangen van de vastgoedportefeuille van de familie Roobol.

CBRE adviseerde Westpoort Vastgoed. Huurder Vitol werd geadviseerd door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?