Profuomo strijkt neer aan het Noordeinde in Den Haag

0

Na Amsterdam en Rotterdam opent het herenmodemerk Profuomo medio juli 2019 haar deuren in Den Haag, op het Noordeinde 8. Eigenaar van het pand, Urban Interest heeft met Profuomo een uitstekende invulling gevonden, welke perfect past in het luxury district van de stad.

In 2018 hebben de Hoogstraat en het Noordeinde een flinke opknapbeurt gekregen om de allure van dit luxueuze winkelgebied te versterken. De Hoogstraat en het Noordeinde staan bekend om de vele exclusieve winkels op het gebied van mode, design en interieur van verscheidene internationale merken en lokale ondernemers.

Dolf Mook (Urban Interest): “Den Haag heeft zich sterk ontwikkeld op het gebied van luxury shopping en blijft ook verder groeien in dit segment. Profuomo is hierin een hele mooie toevoeging”.

Met over de 50.000 expats in Den Haag en het sterk toenemende aantal toeristen vinden de luxe hotelketens eveneens hun weg naar de hofstad. Zo opende begin februari Hotel Indigo® The Hague – Palace Noordeinde haar deuren. Dit vier-sterren Boutique hotel is gevestigd in een voormalig bankgebouw dat dateert uit 1883. Daarnaast zal in 2020 het eerste Nederlandse luxe voco™ hotel met meer dan 200 kamers openen aan de Kneuterdijk 8, met een doorgang naar het Noordeinde.

Profuomo, onderdeel van een derde generatie familiebedrijf, maakt stijlvolle Italiaanse mannenmode. De smart casual collecties bestaan uit tijdloze basics in shirts, knitwear, accessoires, jasjes en broeken en vernieuwende items op het gebied van draagbare, Italiaanse mode. Profuomo werkt met de bekendste Italiaanse wevers en zet met haar collecties in op “affordable luxury”.

De opening van de Brandstore in Den Haag past in de groeistrategie van het merk. Naast meer zichtbaarheid voor het merk, zal de Store tevens een positieve spin-off hebben voor retailers in Den Haag die Profuomo in het assortiment voeren.

Verhuurder werd geadviseerd door Cushman Wakefield en huurder werd bijgestaan door E-retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?