Twee nieuwe gezichten bij Adhoc horecamakelaars

0

Adhoc horecamakelaars verwelkomt Arie-Dirk Roobol en Yannick van der Meer. Beiden in maart 2019 begonnen. Arie-Dirk als vastgoed adviseur en Yannick van der Meer als junior taxateur.

Arie Dirk heeft zijn vastgoedopleiding genoten bij de hogeschool Rotterdam en werkte de afgelopen vier jaar bij Ooms Makelaars. Hier was hij commercieel vastgoedadviseur binnen de regio Drechtsteden.
Arie Dirk: “De strategie die Adhoc horecamakelaars voor ogen heeft en de ambitieuze doelstellingen voor de randstad, trekken mij erg aan. Daar wil ik graag deel van uit maken en ik hoop veel aan het teamresultaat te kunnen bijdragen”.

Yannick zal het taxatieteam gaan versterken en is reeds aangevangen met de opleiding tot Register Taxateur. Yannick is geboren in Friesland, woonachtig in Amsterdam. Opgegroeid in een horeca familie en zijn affiniteit met vastgoed is een mooie combinatie voor zijn carrière als taxateur.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?