Nederlandse operator valt in de prijzen tijdens de Serviced Apartment Awards in London

0

De winnaars van de Serviced Apartment Awards 2019 zijn bekendgemaakt tijdens het galadiner in London. Operators, leveranciers en andere professionals vierde de innovatie, ontwikkelingen en prestaties in de branche. Amsterdamse operator, Yays Concierged Boutique Apartments, won twee awards.

Gedurende de vierde editie werden de beste bedrijven binnen de branche erkend. Yays Concierged Boutique Apartments was vereerd met drie nominaties, waarvan zij twee awards in ontvangst mochten nemen.

Best operator en best property
Yays won de award voor ‘best operator’ en werd geprezen om haar inspanningen in het uitdragen van een sterk concept, dat zich focust op de lokale buurten van een stad. Daarnaast streven zij altijd naar de best mogelijke ‘guest experience’ terwijl ze de zakelijke kant optimaliseren.

Naast de ‘best operator’ award, is één van de Yays locaties in Amsterdam, Yays Zoutkeetsgracht, bekroond als ‘best property’. De combinatie van een uniek pand, een voormalig zout pakhuis, dat nog steeds alle comfort en benodigdheden biedt, gaf de doorslag.

Peter Heule, CEO Yays Concierged Boutique Apartments, licht toe: ‘’Het winnen van deze awards laat zien dat we het goed doen, en de wereld klaar is voor Yays. Daarom zullen wij Yays in de komende jaren door heel Europa uitbreiden. We zullen ernaar blijven streven om gasten zich thuis te laten voelen. Ik geloof dat samen reizen, het leren van nieuwe culturen en tijd spenderen met je naasten een grote positieve impact heeft. Wij doen dit door de essentie van buurten en steden waar we nu in opereren, en zullen opereren in de toekomst, te ontsluiten.“

De Yays locatie in Sagrera, Barcelona was genomineerd voor de ‘Best Interior’ award.

Serviced Apartment Awards
De Serviced Apartment Awards zijn de eerste awards die zich expliciet focussen op de internationale serviced apartment, aparthotel, extended stay and short-term rental industrie. De nominaties zijn beoordeeld door een jury panel van experts die een excellent level zagen verspreid over de 18 categorieën.

Over Yays Concierged Boutique Apartments
Yays is een ‘travel en stay’ concept dat zich onderscheidt voor zowel de leisure- als zakelijke gast binnen de serviced apartment branche. Yays biedt haar tijdelijke bewoners de mogelijkheid om de schatten van een nog onontdekte buurt te bezoeken en te ervaren hoe het is om als een local te leven. Yays spreekt de bewust reiziger aan met haar ‘unlock the neighbourhood’ concept, en houdt rekening met de snelle ontwikkeling van een stad.

Yays beheert serviced apartments verspreid over drie locaties in Amsterdam en één in Barcelona. De nieuwste toevoeging aan het portfolio is ‘The Yays – Crane Apartment’, een unieke accommodatie in een historische havenkraan. Yays gaat nog twee gebouwen openen in Amsterdam en Parijs in 2019 en één in Antwerpen in 2020 en wilt gaan uitbreiden door heel Europa.

Yays is in 2014 gelanceerd door Short Stay Group, een van de grotere serviced apartment aanbieders in Europa. Meer informatie: www.yays.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?