Najade Resort Loosdrecht start een uitgifte obligatielening voor €2,9 miljoen

0

Het Najade Resort aan de Oud-Loosdrechtsedijk 243 te Loosdrecht heeft besloten om haar nieuwe vastgoedfinanciering via een uitgifte obligatielening op te halen. De huidige financieringsmarkt verandert sterk en steeds meer MKB ondernemers ontdekken dat een uitgifte van een obligatielening een goed alternatief is naast de meer traditionele bancaire financiering.

Natascha Panday van Najade Resort: ‘’Door een uitgifte obligatielening hebben we de mogelijkheid om zonder tussenkomst van derden ons vastgoed te financieren en tegelijkertijd bereiken we een grote groep potentiële nieuwe klanten. De investeerders krijgen een zeer aantrekkelijk rendement en een solide onderpand. Deze win-win situatie maakt een uitgifte obligatielening voor zowel Najade Resort Loosdrecht als voor onze investeerders een zeer aantrekkelijk alternatief’’

Najade Resort beoogt met de uitgifte obligatielening een bedrag van €2,9 miljoen op te halen. In ruil voor een investering ontvangen investeerders een rente van 5% op jaarbasis. Als zekerheid verkrijgen de investeerders o.a. een 1e hypotheekrecht op het vastgoed. Investeren is mogelijk via het platform www.vastgoedinvesteren.nl.

Het Najade Resort is een populair luxe resort op een unieke locatie direct gelegen aan de eerste plas van de Loosdrechtse plassen. Het resort beschikt over ruime vakantiewoningen, hotelkamers, studio, jachthaven en een restaurant met eigen parkeerplaatsen met een elektrische laadpaal. Vanaf 20 februari jl. huurt de succesvolle restaurantformule A-Fusion het restaurant. A-Fusion staat garant voor een uitstekende service en kwaliteit in een ontspannen, ongedwongen sfeer. De eigenaren van A-Fusion exploiteren reeds vier goedlopende vestigingen in Amsterdam, Volendam, Baarn en Naarden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?