Nexus verhuurt 700 m² aan FastForward.ai in Edge Offices, Amsterdam

0

Nexus Real Estate heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met FastForward.ai voor de verhuur van ca. 700 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw Edge Offices aan de A.J. Ernststraat 1-157 in Amsterdam-Buitenveldert. FastForward.ai is een bedrijf gespecialiseerd in informatietechnologie op basis van Artificial Intelligence. Met deze transactie is Edge Offices volledig verhuurd

Kantoorgebouw Edge Offices maakt onderdeel uit van een portefeuille van 8 gebouwen gelegen aan de rand van de Amsterdamse Zuidas. Sinds 2017 wordt de portefeuille namens de eigenaar beheerd door Nexus .

Pieter Romme, Partner bij Nexus Real Estate: “Wij zijn enorm blij om FastForward als nieuwe huurder te mogen verwelkomen. Met deze transactie, de recente verhuur van ca. 2.100 m² aan Regus en de diverse andere nieuwe huurders, is vrijwel al het beschikbare aanbod in deze portefeuille ingevuld Dit is voor ons het bewijs dat Amsterdam-Buitenveldert een goede alternatieve kantoorlocatie is voor de Zuidas!”

Hinda van Galen, Associate Tenant Representation bij Savills: “FastForward zocht een goed bereikbare locatie die ruimte biedt aan hun groeiambitie. Het kantoorgebouw aan de A.J. Ernststraat sluit hier perfect op aan. De locatie bevindt zich op loopafstand van station RAI Amsterdam en van het moderne winkelcentrum Gelderlandplein. Mede door de geringe beschikbaarheid op de Zuidas en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied, waaronder de nieuwbouw van het EMA hoofdkantoor en het Nhow hotel, zien we dat steeds meer bedrijven zich vestigen in Buitenveldert. Wij zijn daarom erg blij dat we deze locatie hebben weten te bemachtigen voor onze opdrachtgever.”

Savills adviseerde huurder FastForward.ai tijdens het huisvestingstraject. Van Dijk & Ten Cate adviseerde Nexus Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?