Nieuwe huurders Groot Handelsgebouw: The PokéBox en Somention

0

Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam verwelkomt twee nieuwe huurders; The PokéBox en Somention.

The PokéBox huurt sinds 1 februari 139 m² op het Weena 689. Zij openden daar vorige week hun tweede Rotterdamse locatie. Somention (zie foto) ondertekende vorige week een huurovereenkomst per 1 april 2019. Het betreft 335 m² kantoorruimte op de 3e verdieping, met uitzicht op Rotterdam Centraal Station. Area Occupier Solutions adviseerde Somention en JLL adviseerde het Groot Handelsgebouw bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Huurders Rendement Uitgeverij en Enigmatry breidden hun ruimtes uit met respectievelijk 231 m² en 28 m².

‘Met The PokéBox hebben wij een goede aanvulling op de huidige horecaconcepten in het Groot Handelsgebouw. Somention is een modern online marketing- en communicatiebureau gespecialiseerd in social media. Beide organisaties zijn een verrijking voor het Groot Handelsgebouw,’ aldus Birgitta Padberg, Managing Director Groot Handelsgebouw

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 120.000 m² kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 400 bedrijven. Het Groot Handelsgebouw is eigendom van HighBrook Investors.
Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?