Krommenhoek Metals koopt ca. 15.000 m² in Rotterdam

0

Krommenhoek Metals heeft onlangs een perceel van ca. 15.000 m² grond met opstallen gelegen aan de Keenstraat 10-18 & 26-28 te Rotterdam. De nieuwe locatie, tevens aan het water gelegen, dient als uitbereiding van de huidige locatie gelegen aan de Linschotenstraat te Rotterdam Spaanse Polder. Krommenhoek Metals opent hiermee haar 2e vestiging in Rotterdam.

Het volledig afgesloten terrein beschikt over ca. 10.000 m² buitenterrein, deels voorzien van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren en ca. 5.000 m² bedrijfsruimte welk zich uitstekend lenen voor de activiteiten van Krommenhoek Metals.

Krommenhoek Metals zamelt sinds 1925 oude metalen in en maakt deze klaar voor recycling. De containerservice voor oud metaal is beschikbaar door hele Nederland.

Koper werd bij deze transactie succesvol geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?