Conny Duel nieuwe HR Business Partner bij AM

0

Conny Duel (48) is per 1 maart aangetrokken als HR Business Partner bij AM. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de implementatie van de HR-strategie en het koppelen van deze strategie aan de toekomstplannen en ambitie van AM. Duel is in haar functie onderdeel van het management van AM.

Duel is al meer dan vijftien jaar werkzaam in leidinggevende functies. Ze is afkomstig van Triskelion (a TNO initiative), waar zij als HR Business Partner onder meer invulling heeft gegeven aan de strategische personeelsplanning. Daarvoor was zij ruim twintig jaar werkzaam binnen VolkerWessels onder meer als Manager P&O bij Vialis en Hoofd Personeel & Organisatie Distributie bij Visser & Smit Hanab b.v.

Daarnaast volgde zij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van HR, bedrijfseconomie waaronder de leergang ‘De professional als coach’ en een management ontwikkeling leergang bij de Baak.

Naast haar HR-werkzaamheden zet zij zich in als vrijwilligster en supporter van ‘Happy Caravan’. Zij heeft in zowel 2018 als 2019 een week lang kinderen in een vluchtelingenkamp in Griekenland les gegeven.

Over haar aanstelling zegt Duel: “Medewerkerstevredenheid en een sterke cultuur zijn belangrijk binnen AM en ik kijk ernaar uit daar een actieve rol in te gaan spelen. Een sterk werkgeversmerk is van primair belang voor organisaties en zijn medewerkers om elke dag weer topprestaties te kunnen leveren”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?