Valuation afdeling van Savills ISAE 3402 type II gecertificeerd

0

De afdeling Valuation van vastgoedadviseur Savills heeft het ISAE 3402 type II certificaat ontvangen. Het certificaat werd op woensdag 6 maart 2019 overhandigd door BDO Audit & Assurance.

ISAE 3402 rapportage geeft inzicht in onder andere de beveiliging van informatie, fraude preventie en risicobeheer in het algemeen. Daarnaast kan een ISAE 3402 rapport zekerheid geven dat processen die uitbesteed zijn, volgens gemaakte afspraken (SLA), uitgevoerd worden.

Savills toont met dit algemeen erkend instrument aan de interne processen en risico management op orde te hebben. Tevens geeft het rapport inzicht in de wijze waarop Savills vastgoedtaxaties uitvoert. Savills heeft de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) geïntegreerd in haar interne controlemaatregelen. Het ISAE 3402 type II rapport laat daarnaast zien dat de beschreven beheersmaatregelen van Savills over een periode van minimaal zes maanden effectief gewerkt hebben.

Martijn Onderstal, Co-Head of Valuation bij Savills: “Wij besteden veel aandacht aan risicomanagement, integriteit en interne procesbeheersing. Doordat deze focus al lange tijd een geïntegreerd onderdeel is van onze dienstverlening, waren wij in staat om in een relatief korte tijd te voldoen aan de vereisen van zowel ISAE type I als type II. Steeds meer organisaties vereisen ISAE 3402. Het certificaat toont aan dat wij kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan en geeft onze klanten nog meer zekerheid.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?