Urban Industrial verhuurt 1.600 m² bedrijfsruimte aan de Anthonetta Kuijlstraat te Rotterdam

0

Urban Industrial heeft recentelijk ruim 1.600 m² bedrijfs-/kantoorruimte verhuurd aan diverse huurders. Huurders zijn Glasgarage Rotterdam, Peter Salm Sport, Pacobay en Supersports.

Urban Industrial heeft het bedrijfsverzamelcomplex ter grootte van ruim 4.000 m², vorig jaar aangekocht van de Van Herk Groep. Het complex is door voornoemde transacties volledig verhuurd waarbij De Mik Bedrijfshuisvesting geadviseerd heeft bij de verhuurtransacties.

Het bedrijfscomplex, bestaande uit 10 units, is gelegen op bedrijventerrein Prinsenland. Bedrijventerrein Prinsenland ligt langs de snelweg A16 (Dordrecht – Rotterdam) en nabij de A20 (Rotterdam – Gouda), grenzend aan woonwijk Rotterdam-Kralingen & Prinsenland.

Urban Industrial (UI), opgericht in 2015, investeert in bedrijfshallen in de Randstad. Daarnaast verstrekt UI op het gebied van bedrijfshallen ook financieringen aan ontwikkelaars en investeerders. In een relatief korte periode is UI uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler op het gebied van bedrijfshallen. Momenteel vertegenwoordigt de vastgoedportefeuille een waarde van circa EUR 500 miljoen, met ca. 450 huurders.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?