NSI verkoopt drie kantoren in Hoevelaken aan M7 Real Estate

0

NSI heeft drie kantoren aan de Wel 18-24 in Hoevelaken verkocht aan een entiteit van M7 Real Estate Netherlands. Twee van de drie gebouwen zijn verhuurd aan respectievelijk GE Healthcare en Robert Bosch. De drie kantoorgebouwen hebben een totale omvang van circa 8.534 m² v.v.o en 162 parkeerplaatsen.

De kantoren liggen op Horstbeek, een kantoren- en bedrijventerrein langs de A1, en zijn ontwikkeld aan het eind van de jaren ’90. Door de ligging direct langs de snelweg en de kenmerkende gevels, hebben de gebouwen een hoge attentiewaarde op deze zichtlocatie.

Cushman & Wakefield adviseerde NSI in deze transactie. M7 Real Estate Netherlands werd geadviseerd door Loyens & Loeff en Savills.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?