The Office Operators opent nieuwe locatie op Rokin Amsterdam

0

The Office Operators huurt 1.500 m² in De Rijnstroom aan het Rokin 92 in Amsterdam. Het pand is ook wel bekend als het Hajeniuspand, de grand seigneur onder de Nederlandse sigarenwinkels. Dit Art Déco pand uit 1914 in hartje centrum telt 5 verdiepingen en biedt ruimte aan 150 werkplekken. Het ligt direct aan de ingang van de Noord/Zuidlijn en kijkt uit op de roltrappen van het nieuwe metrostation Rokin, de tramhalte en de nieuwe parkeergarage. Het interieur, met een prachtig monumentaal trappenhuis, wordt volledig gerenoveerd met een combinatie van historische details en eigentijds en luxe design tegelijk. Deze zomer verwacht The Office Operators hun vierde locatie in het centrum van Amsterdam te openen.

Het gebouw is eigendom van een particuliere belegger en in beheer bij CBRE. CBRE adviseerde eigenaar bij de verhuur vanuit het Agency en Development Services team. The Office Operators werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Sipke Feenstra, CEO: “Dit is ongetwijfeld een van de beste plekken van Amsterdam: vol historie en nostalgie en door de eigenaresse met heel veel liefde verbouwd. Met metrostation Rokin direct voor de deur verwachten wij hier een hele waardevolle en succesvolle propositie neer te kunnen zetten.”

Over The Office Operators
The Office Operators is een groeiend netwerk van 28 locaties voor flexibel werken en vergaderen in Amsterdam, Schiphol, Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Delft, Utrecht, Almere, Amersfoort, Arnhem en Brussel. Het team van ruim 190 getalenteerde en enthousiaste Office Operators staat, onder leiding van een managementteam met een langjarige achtergrond in de flexibele kantorenmarkt, dagelijks voor hun gasten klaar. The Office Operators weten hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven van multinationals tot zzp-ers bij The Office Operators terecht voor een variëteit aan slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?