a.s.r. real estate sluit vier huurovereenkomsten in winkelcentrum Winkelhart Etten-Leur

0

a.s.r. real estate heeft onlangs drie nieuwe huurovereenkomsten afgesloten en een huurovereenkomst verlengd voor winkelpanden in winkelcentrum Winkelhart in Etten-Leur. Het betreft overeenkomsten met Roberto Bikes & Scooters BV, Nelson Schoenen, D-Reizen en Brasserie Tartaar. In totaal gaat het om circa 980 m².

Roberto Bikes & Scooters BV opent een nieuwe winkel aan de Valpoort 60. Deze fietsenwinkel richt zich met name op de verkoop en reparatie van scooters en e-bikes. Het betreft een langjarige huurovereenkomst van 10 jaar voor circa 300 m².

Nelson Schoenen opent een nieuwe winkel aan Hof van den Houte 8 met een oppervlakte van 307 m². Het betreft een huurovereenkomst van 5 jaar. Recent werd bekendgemaakt dat Nelson Schoenen nog drie andere winkels van Van Woensel te Eindhoven, Valkenswaard en Oosterhout van het failliete Bovendeert heeft overgenomen.

D-Reizen heeft de huurovereenkomst voor circa 88 m² verlengd aan Raadhuisplein 67. Volgens een recente publicatie van de eigenaar D-rt Groep zitten de grootste groeikansen aan de online kant, maar blijft de winkelorganisatie de basis.

Onder de naam Brasserie Tartaar start een nieuwe ondernemer een moderne, hedendaagse brasserie aan het Raadhuisplein 29. Naar verwachting wordt de brasserie aan het begin van het tweede kwartaal dit jaar geopend. Het betreft een huurovereenkomst van 5 jaar voor circa 290 m².

Winkelhart Etten-Leur
Winkelhart Etten-Leur is een modern winkelcentrum met een dorpse uitstraling gelegen in het centrum van Etten-Leur.

MVGM Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder voor de verhuur van Roberto Bikes & Scooters BV. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs trad op namens Nelson Schoenen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?