Eurotransplant en NTS tekenen voor Haagse Schouwweg 6 in Leiden

0

Urban Interest verhuurt aan de combinatie Eurotransplant International Foundation / Nederlandse Transplantatie Stichting ca. 3.100 m² binnen het kantoorgebouw aan de Haagse Schouwweg 6 in Leiden. Het betreft een langjarige overeenkomst.

“Wij zijn trots dat wij de komende jaren huisvestingspartner mogen zijn van deze twee prachtige organisaties”, aldus Bram van Meijl van Urban Interest.

Huurder werd in deze transactie bijgestaan door Redept uit Den Haag. Het geheel gerenoveerde en verduurzaamde gebouw (B-label) werd afgelopen jaar leeg door Urban Interest verworven. Na deze transacties en eerdere verhuur aan DPS Engineering is er nu nog slechts 1.400 m² voor verhuur beschikbaar. Urban Interest is hierover momenteel met meerdere gegadigden in gesprek.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?