1.500 m² kantoorruimte in Eindhoven verhuurd aan Holla Advocaten

0

In het hoogwaardige kantoorgebouw ‘Dorgelo’ aan de Prof. Dr. Dorgelolaan in het centrum van Eindhoven is de laatste beschikbare kantooretage verhuurd. Verhuurder Property Match heeft daarvoor een langjarige huurovereenkomst gesloten met Holla Advocaten.

Holla Advocaten (met bestaande vestigingen in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch) zal begin maart 2019 haar Eindhovense kantoor van de Beukenlaan 46 verhuizen naar deze stationslocatie in het centrum van Eindhoven. Het 9 verdiepingen tellende kantoorgebouw ‘Dorgelo’ is door CRA Vastgoed uit Eindhoven ontwikkeld ten behoeve van huurders KPMG, Meijburg & Co en het beursgenoteerd ICT Group NV.

Namens verhuurder Property Match werd deze transactie tot stand gebracht door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. Holla Advocaten werd geadviseerd door Cresa Nederland.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?