LEDVANCE Benelux B.V. huurt kantoorruimte aan Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel

0

LEDVANCE Benelux B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de turn-key huur van de begane grond alsmede de 1e verdieping in het kantoorgebouw “Cypres-Twins” gelegen aan de Cypresbaan 7 te Capelle aan den IJssel. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 848 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 23 parkeerplaatsen op eigen terrein.

LEDVANCE is een van ’s-werelds toonaangevende leveranciers van algemene (LED)verlichting voor professionele gebruikers en consumenten.

In het representatieve gerenoveerde kantorencomplex aan de Cypresbaan 7 en 9 wordt hoogwaardige moderne kantoorruimte aangeboden. Momenteel zijn er nog mogelijkheden kantoorruimte “op maat” te huren vanaf ca. 25 m² tot ca. 400 m².

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., collegiaal met Goud Bedrijfshuisvesting B.V. belast met de verhuur van de Cypresbaan 7-9, behartigde samen met beheerder Culmen Management B.V. de belangen van verhuurder bij de verhuur aan LEDVANCE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?