Rubens Capital Partners koopt Storq woningportefeuille

0

Rubens Capital Partners heeft de ‘Storq Woningportefeuille’ aangekocht van Onderlinge ’s-Gravenhage. De portefeuille bestaat uit 367 woningen, 11 commerciële ruimtes en 38 garages.

De woningen – circa 75% appartementen en 25% eengezinswoningen – liggen op 31 locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft en Wassenaar. De portefeuille wordt gekenmerkt door de aantrekkelijke binnenstedelijke architectuur, volledig eigendom en gunstig gelegen locaties. Daarnaast zijn enkele garages in de portefeuille vergund door de gemeente Den Haag om in de toekomst te converteren naar woningen.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van Verkoper. Rubens Capital Partners werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Over Rubens Capital Partners
Rubens Capital Partners (RCP) is een in Amsterdam gevestigde asset- en investment manager met 3 miljard euro aan assets in beheer.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?