Kees van Vilsteren start als Co-Head Valuation bij Savills

0

Kees van Vilsteren is per 1 maart 2019 in dienst getreden bij vastgoedadviseur Savills als Co-Head Valuation. De afgelopen 14 jaar heeft Van Vilsteren ervaring opgedaan binnen de Valuation afdeling van CBRE. Hij wordt samen met Martijn Onderstal verantwoordelijk voor het Valuation team. Onderstal is sinds juni 2017 Director bij Savills en is eveneens per 1 maart 2019 benoemd tot Co-Head Valuation.

Dave Hendriks, Managing Director Valuation bij Savills, licht toe: “Ik ben zeer verheugd Kees te mogen verwelkomen bij Savills. Met het volste vertrouwen geef ik dan ook het stokje aan hem over. Na bijna dertien jaar bij Savills te hebben gewerkt, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wens iedereen bij Savills veel succes en wil hen graag bedanken voor de afgelopen jaren.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?