Savills breidt Property Management team uit

0

Savills versterkt haar Property Management team met vijf nieuwe medewerkers.

Facility management
Louise van der Kamp – de Raad en Ingeborg Inderfurth zijn gestart als Facility Manager en brengen beiden veel ervaring in het facility vak mee. Steeds meer gebouweigenaren willen investeren in Hospitality. Met de toevoeging van twee Facility Managers aan het team is Savills nog beter in staat om een gastvrije ambiance voor haar opdrachtgevers en hun huurders te realiseren.

Account management
Quint Luiken versterkt het Property Management team in de rol van Accountmanager. Na zijn studie Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven heeft hij ervaring opgedaan bij MVGM.

Ook verwelkomt het team twee collega’s in de rol van Technisch Manager en Assistant Accountmanager: Giovanni Ponit en Max Mansholt. Giovanni heeft ervaring opgedaan bij JLL en Kolpa. Max heeft reeds enkele maanden ervaring opgedaan als werkstudent binnen Savills.

Abe Jongbloed, Director Property Management bij Savills, licht toe: “De afgelopen periode hebben wij nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen en is onze beheerportefeuille flink gegroeid. Uitbreiding van ons team is dan ook een logisch gevolg. Deze getalenteerde mensen die wij hebben aangetrokken zijn een mooie aanvulling op ons bestaande team; samen kunnen wij de persoonlijke aandacht voor iedere opdrachtgever en elk gebouw in ons beheer waarborgen. Dit is immers één van de belangrijkste speerpunten van ons team én van Savills als geheel.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?