M7 Real Estate verhuurt 1.798 m² kantoorruimte in Schiedam

0

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor een van haar fondsen, zes verhuurtransacties succesvol afgerond in de kantoorgebouwen Schiehove en Schieveste aan de Overschieseweg 200-335 in Schiedam. Door deze transacties en het actieve assetmanagement is het leegstandspercentage van 52%, bij aankoop van het complex in april 2018, teruggedrongen naar ca. 3%.

Caiway heeft direct na de aankoop van het complex een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van het gehele gebouw Schieburg. Vervolgens heeft Staatsbosbeheer een overeenkomst gesloten voor circa 1.070 m² kantoorruimte, verdeeld over de eerste en derde verdieping van het gebouw Schiehove.

HSK Groep B.V. heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor circa 393 m² kantoorruimte, gelegen op de vijfde verdieping van het gebouw Schiehove.

FortaGroep B.V. was reeds huurder in het gebouw en heeft haar huurovereenkomst verlengd en met circa 335 m² kantoorruimte uitgebreid.

M7 Real Estate werd bij deze transacties geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Als gevolg van deze transacties is er enkel nog circa 236 m² kantoorruimte op de 2e verdieping en 70 m² kantoorruimte op de 5e verdieping van gebouw Schiehove beschikbaar is.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?