Equity Estate en Witteveen+Bos hebben een huurovereenkomst gesloten voor BLAAK16 – Rotterdam

0

Namens Blue Horizon Investors, heeft Equity Estate een huurovereenkomst gesloten met Witteveen+Bos voor 1.517 m² v.v.o. op de 3e verdieping van het kantoorgebouw BLAAK16 te Rotterdam. Met deze verhuurtransactie heeft Equity Estate de laatste leegstaande kantoorruimte in het gebouw verhuurd. Het kantoorgebouw heeft recent (2017) een grondige renovatie ondergaan waarbij een duurzaam state of the art kantoorgebouw is gerealiseerd (BREEAM Excellent en WELL Gold). Het multi-tenant kantoorgebouw bestaat uit 14.375 m² v.v.o. verdeeld over 11 verdiepingen. Op de hoogste verdieping is een dakterras aanwezig met een panoramisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. Het gebouw heeft tevens een parkeergarage met 150 parkeerplaatsen.

In deze verhuurtransactie zijn Blue Horizon Investors en Equity Estate geadviseerd door BriQ Real Estate (in collegiale samenwerking met CBRE). Witteveen+Bos is geadviseerd door Schoeman Tenant Consultants.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?