Hurks en BPD tekenen voor 113 woningen in Nuenen West

0

Vorige week tekenden Hurks en BPD Ontwikkeling een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 113 woningen in Nuenen West. Voor dit doel richtten de partijen de VOF ‘Nuenens Kwartier’ op.

1500 woningen
In Nuenen West worden in totaal 1500 woningen gerealiseerd, waarvan deze 113 woningen deel uitmaken. Het gaat om een diverse typologie woningen, waaronder rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Een deel van de woningen is bestemd voor sociale woningbouw.

Letterlijk in de natuur
De nieuwe wijk wordt zoals Nuenen: typisch dorps. Rustig, ruim, met de gezelligheid van het Brabantse dorp, maar met de dynamiek en voorzieningen van de grote stad. Nuenen West ligt in het Dommeldal tussen de Vorsterdijk, de Dubbestraat en de Boord. Een landelijk gebied tussen Nuenen en Eindhoven, waar je letterlijk in de natuur woont.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?