10-jarig jubileum Vereniging Rotterdam Central District succesvol van start met lunchconcert in het Groot Handelsgebouw

0

Vereniging Rotterdam Central District (RCD) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Rotterdam Central District is de parel in het hart van de stad Rotterdam, met het Stationsplein als dynamisch middelpunt. De vereniging bestaat nu uit ruim 60 leden, groot en klein, waaronder Gemeente Rotterdam, ontwikkelaars, gebruikers, investeerders en beleggers.

Het jubileumjaar ging van start met een RCD Lunchconcert, al 3 jaar wordt deze ideale onderbreking van een werkdag in RCD georganiseerd. Ditmaal vond het lunchconcert plaats in het monumentale Groot Handelsgebouw. Het evenement werd georganiseerd door het Groot Handelsgebouw, in samenwerking met huurders Babette Labeij Music Academy, The PokéBox en Lebkov & Sons. Met 150 bezoekers was dit de meest drukbezochte editie ooit. Dit toont aan dat RCD steeds meer tot bloei komt en de diverse programmering goed op de doelgroep aansluit.

Hans de Jonge, voorzitter van Vereniging Rotterdam Central District, geeft een toelichting. ‘Culturele instellingen en een levendig stadsleven maken RCD een interessante vestigingslocatie voor internationaal georiënteerde professionals. Voor het gebied is woningbouw, een uitgebreide mix van faciliteiten en aanvullende culturele programmering voor informele en formele ontmoeting, van vitaal belang.’

Over Vereniging Rotterdam Central District
Vereniging Rotterdam Central District (RCD) maakt zich sterk voor het hart van een wereldstad. De vereniging bestaat nu uit ruim 60 leden, groot en klein, waaronder Gemeente Rotterdam, ontwikkelaars, gebruikers, investeerders en beleggers. De activiteiten van RCD richten zich op drie pijlers: vastgoedontwikkeling van het gebied Rotterdam Central District, merkpositionering en community building.
Kijk voor meer informatie op https://rotterdam-centraldistrict.nl/.

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 120.000 m² kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 400 bedrijven. Het Groot Handelsgebouw is eigendom van HighBrook Investors.
Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?