Erwin Doorgeest en Philippe Pavid naar Hoorne Vastgoed

0

Bij Hoorne Vastgoed zijn Erwin Doorgeest en Philippe Pavid in dienst getreden. Erwin gaat aan de slag als property manager en Philippe als commercieel manager.

De komst van de nieuwe managers is het gevolg van de aanhoudende groei van het bedrijf en leidt tot een verdere verbreding van de expertise. Als property manager wordt Erwin voor alle huurders het eerste contact. Tevens zal hij voor wat betreft het commercieel vastgoed de externe beheerders aansturen. Ook gaat hij een bijdrage leveren aan de winkel(toekomst)visie van Hoorne Vastgoed. Dat gebeurt mede op basis van zijn ruime ervaring in het commercieel vastgoed in Amsterdam en andere steden.

Als commercieel manager richt Philippe Pavid zich primair op het commercieel management van de retailportefeuille van Hoorne Vastgoed. Het betreft onder meer de verhuur van winkelruimte, het onderhandelen over en afsluiten van huurovereenkomsten en het onderhouden van relaties met onder anderen filiaalbedrijven, retailers, makelaars en beleggers. Tevens wordt Philippe betrokken bij de koop en verkoop van projecten en bij het ontwikkelen en uitwerken van de toekomstvisie op het gebied van commercieel vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?