Managementbenoeming BAM Concernhuisvesting

0

De raad van bestuur van Koninklijke BAM Groep nv heeft ir. N.M. (Nils) Bonder met ingang van 15 februari 2019 benoemd tot directeur BAM Concernhuisvesting. Nils Bonder (41) is al voor BAM werkzaam als directeur Consult bij AM Real Estate Development. Hij zal deze functie combineren met zijn nieuwe rol bij BAM Concernhuisvesting.

Nils Bonder heeft na zijn studie Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente vijf jaar gewerkt als huisvestingsadviseur bij PRC (later overgenomen door Arcadis). Vervolgens is hij zeven jaar lang verantwoordelijk geweest voor het corporate real estate van SNS Reaal en is hij als managing consultant actief geweest bij facilitair regisseur ArrangeGroup. De huidige adviespraktijk bij Consult richt zich met name op het effectief inzetten van commercieel vastgoedportefeuilles en het (gezond) verduurzamen ervan.

De benoeming houdt verband met de pensionering van de huidige directeur Rienk Dijkstra in april 2019. Daarmee rondt Rienk Dijkstra een veelzijdige loopbaan bij BAM af van meer dan veertig jaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?