Mascha Hendrickx benoemd tot directeur Financiën Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

Mascha Hendrickx is per 1 juli 2019 benoemd tot directeur Financiën bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij is de opvolger van Cindy Rombouts, die haar dienstverband per 1 januari op eigen initiatief heeft beëindigd. Tot 1 juli wordt deze functie tijdelijk ingevuld door Tony Link.

Hendrickx werkt sinds 2002 bij KPMG. In haar rol als audit partner (sinds 2012) heeft zij veel ervaring opgedaan bij nationale en internationale vastgoedondernemingen, onder meer op het gebied van financiële processen en rapportages. Tevens is zij verantwoordelijk voor het Real Estate Competence Center binnen KPMG. Met haar leidinggevende ervaring en marktkennis is zij een welkome aanvulling in het directieteam van Syntrus Achmea.

George Dröge, directeur Hypotheken, heeft aangegeven op 1 september 2019 terug te treden uit de directie. Om de continuïteit en klantkennis te waarborgen blijft hij na deze datum nog enige maanden in dienst bij Syntrus Achmea. Over zijn opvolging volgen op een later tijdstip nadere mededelingen.

Per 1 juli 2019 bestaat de directie van Syntrus Achmea uit: Arthur van der Wal (voorzitter), Nicole Maarsen (directeur Vastgoed), Mascha Hendrickx (directeur Financiën) en George Dröge (directeur Hypotheken, tot 1 september 2019).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?