Steffan Kunst versterkt AM als ontwikkelingsmanager

0

Steffan Kunst (44) is in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager versterkt hij het team van AM Noordwest. Met de komst van Steffan Kunst is AM nog beter in staat om in te spelen op de ontwikkelingen binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Steffan Kunst richt zich in zijn nieuwe functie op het initiëren, acquireren en ontwikkelen van projecten in de voornoemde regio. Met het versterken van het team geeft AM verdere invulling aan de groeiende portefeuille van projecten, met vernieuwende concepten en gebiedsontwikkelingen binnen AM Noordwest.

In de afgelopen vier jaar was Steffan Kunst werkzaam bij Van Wijnen projectontwikkeling West. Hier was hij betrokken bij projecten zoals Legmeer West in Uithoorn, Kroon van Noord in Leiden en Nassaupark in Hoofddorp. Na zijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool Haarlem, heeft Steffan de studies Real Estate & Housing aan de TU Delft en Strategische Projectontwikkeling van de NVB in samenwerking met de Universiteit van Groningen afgerond. Hij heeft een brede ervaring binnen het ontwikkelen van vastgoed, zowel binnen de opstalontwikkeling als bij gebiedsontwikkeling van (binnen)stedelijke gebieden.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij werken samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?