Yme Bosma nieuwe directeur NVM-Holding

0

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM heeft vanaf 1 maart een nieuwe directeur NVM Holding: Yme Bosma volgt interim-directeur Ivo Heukensfeldt Jansen op, die de NVM-holding de afgelopen anderhalf jaar heeft geleid.

De afgelopen jaren was Bosma bij Eneco werkzaam als Head of Corporate Venturing, verantwoordelijk voor de internationale portfolio van minderheidsdeelnemingen waarmee Eneco ook strategische samenwerkingen heeft opgebouwd.

Voordat hij actief werd in de wereld van duurzame energie heeft hij een succesvolle carriere gehad bij digitale entertainment bedrijven als Hyves, MediaRepublic en Lost Boys. Met zijn achtergrond als ondernemer, investeerder en toezichthouder heeft Bosma een ideaal profiel voor de positie van NVM Holding directeur.

“Digitalisering en innovatie zijn een rode draad geweest in mijn carrière, maar altijd weer komen de mooiste dingen voort uit een goede combinatie van de menselijke factor en slimme ondersteuning door technologie. Ook bij de NVM liggen hier mooie kansen, ik kijk daarom uit naar de samenwerking met zowel de leden als de deelnemingen.”

In de NVM Holding zijn de aandelen van de dochterbedrijven Funda BV, Realworks BV, Academie voor Vastgoed BV, fluX BV en brainbay BV ondergebracht. Yme Bosma draagt zorg voor de aansturing van deze bedrijven, waardoor een optimale toegevoegde waarde voor de NVM-leden ontstaat.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?