Hans Huetink wordt partner bij Somerset Capital Partners

0

Hans Huetink start per 1 februari 2019 bij investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners. Met zijn ruime ervaring op het snijvlak van financiën en vastgoed versterkt Huetink, in de rol van Partner, Somerset Capital Partners in het ontwikkelen van en beleggen in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed.

Joes Daemen, Managing Partner/Founder, Somerset Capital Partners: “Hans heeft door zijn ruime ervaring veel kennis en expertise van de vastgoedmarkt. Met zijn komst ben ik ervan overtuigd dat onze sterke positie gewaarborgd blijft en dat we onze portefeuille op professionele wijze verder kunnen vergroten. Hans biedt de deskundigheid die ons hierbij zal helpen.”

Huetink verlaat na 16 jaar Propertize. In zijn laatste functie was hij als Vice-President Loan Asset Management verantwoordelijk voor de afbouw van complexe vastgoed balansen. Na het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 verlegde hij zijn tot dan toe commerciële focus als financier van grote, Nederlandse projectontwikkelaars naar Restructuring & Recovery.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?