Cushman & Wakefield Nederland versterkt topstructuur

0

Cushman & Wakefield heeft onlangs een COO, CFO en Head of Compliance benoemd voor de Nederlandse organisatie. De benoemingen maken deel uit van de nieuwe focus van de organisatie op strategisch advies en werken in partnerschap voor opdrachtgevers.

Peter van Woerkum (42) is benoemd tot Chief Operating Officer. Van Woerkum maakte carrière bij onder meer Deloitte, ING Real Estate en ING Lease. Meest recent begeleidde hij bedrijven in uiteenlopende sectoren met grote transformaties vanuit Bolster.

In december 2018 is Rene van Nunen (45) benoemd tot Chief Financial Officer. Van Nunen heeft jarenlange ervaring opgedaan als finance executive bij onder andere ABN AMRO, IBM en PwC. Meest recent begeleidde hij de internationale fusie tussen ABN AMRO Commercial Finance en ABN AMRO Lease.

Per 1 januari 2019 is Ilse Roeleveld-Schmidt (63) gestart als Head of Compliance van de Nederlandse Cushman & Wakefield organisatie. Schmidt heeft onder andere gewerkt voor De Nederlandsche Bank en voor ING Real Estate. Meest recent werkte zij als Head of Compliance voor Rabobank Vastgoedgroep & FGH Bank.

Van Woerkum en Van Nunen maken deel uit van het Leadership Team van Cushman & Wakefield Nederland dat verder wordt gevormd door Jeroen Lokerse (CEO), Frank Adema (Head of Valuation & Advisory), Arjen Boesveldt (Head of Retail), Mathijs Flierman (Head of Capital Markets), Jan Verhaegh (Head of Industrial) en Elsbeth Quispel (Head of Strategy & Innovation).

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland, zegt over de benoemingen: “Met deze benoemingen hebben we een stabiele organisatiestructuur gevormd van waaruit we actief invulling kunnen geven aan onze nieuwe positionering en ambities die is gericht op het begeleiden van opdrachtgevers om tot de beste vastgoedbeslissingen en vastgoedoplossingen te komen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?