Alfa Laval huurt op Kerkenbos 1016 te Nijmegen

0

Alfa Laval heeft ca. 3.200 m² kantoorruimte gehuurd aan Kerkenbos 1016 te Nijmegen. Het pand is voor Alfa Laval grondig verbouwd en er is een uitbreiding voor hen gerealiseerd. Er is een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

Alfa Laval is een Zweeds bedrijf en leverancier van procesapparatuur voor een zeer uiteenlopend aantal industriëen, waaronder voedingsmiddelen-, chemische-, scheepvaart- en olie- en gasindustrie. De technologiëen die Alfa Laval levert zijn in drie hoofdtakken in te delen; warmteoverdracht, scheidingstechniek en vloeistofstroombehandeling. Alfa Laval is al jaren marktleider in verschillende types platenwarmtewisselaars.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis heeft de eigenaar geadviseerd in deze transactie. Huurder werd in deze begeleid door Stonevest.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?